Onze werkwijze

Ervaring met vele familierechtzaken: echtscheiding, alimentatie

In het familierecht draait het om problemen die u persoonlijk raken. Het is dan belangrijk een advocaat in te schakelen die niet alleen ter zake kundig is, maar waarbij u zich ook op uw gemak voelt. Wij staan cliënten bij op basis van een vertrouwensrelatie. De advocaten hebben nauw contact met hun cliënten en zijn goed te bereiken.

Door de ruime ervaring kunnen we een zaak goed inschatten. U heeft dan al snel een idee van de haalbaarheid van uw zaak en uw kansen in een procedure. We houden rekening met de grote belangen die spelen in het familierecht en kijken waarmee u het meest gediend bent. We proberen niet alleen een goed resultaat te boeken, maar zorgen er waar mogelijk voor dat het geschil niet verder escaleert. Is het niet mogelijk een minnelijke regeling te treffen dan schromen we niet een zaak aan de rechtbank voor te leggen.

Afspraak maken
of bel 06-11091928

Onze advocaten

mr. G.H. (Gerold) Kroon

mr. G.H. (Gerold) Kroon

Gerold heeft verscheidene jaren ervaring in het adviseren en procederen in familierechtzaken. Gerold staat met name vermogende particulieren bij in alimentatiekwesties en vraagstukken met betrekking tot de verdeling van de woning, gemeenschap van goederen en de afwikkeling van huwelijksvoorwaarden.

Linkedin
mr. A. (André) Bijl

mr. A. (André) Bijl

Al meer dan tien jaar verleent André rechtsbijstand aan particulieren en ondernemers in familierechtkwesties. Hij volgde diverse specialisatieopleidingen op het gebied van onder meer echtscheiding en alimentatie. Andre is de specialist bij zaken die zien op echtscheiding en alimentatie, zowel als het gaat om particulieren als in het geval er een onderneming is. André heeft ruime proceservaring opgedaan bij rechtbanken en gerechtshoven. Waar mogelijk probeert hij een geschil echter in onderling overleg te regelen.

André is een veelgevraagd advocaat bij echtscheidingen. Hij treedt daarnaast op als echtscheidingsmediator.

Linkedin
Mevrouw L.M. (Laura) van Ramshorst

Mevrouw L.M. (Laura) van Ramshorst

Laura heeft een bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht afgerond. Tijdens de bachelor heeft zij met veel plezier kennis opgedaan over verschillende rechtsgebieden. Haar voorkeur ligt echter bij het personen- en familierecht. Wat haar trekt aan het familierecht is dat niet enkel het juridische vraagstuk centraal staat, maar ook de persoon achter het juridische vraagstuk. Laura vindt het van grote waarde om iets voor iemand te kunnen betekenen gedurende een moeilijke periode in het leven.

Op dit moment specialiseert Laura zich in het familierecht en volgt ze een master aan de Universiteit Utrecht. Hierin leert zij meer over de meest recente ontwikkelingen op het gebied van zowel het nationale als het internationale familierecht.

Laura is daarnaast voor twee dagen per week als juridisch medewerker verbonden aan Bijl & Kroon advocaten. Zij ondersteunt de advocaten bij hun juridische werkzaamheden.

Linkedin

Kantoor - Gratis kennismaken

Gratis kennismaken

Bel gratis de familierecht expert 06-11091928

Direct afspraak maken