Onze expertises

De advocaten van Bijl & Kroon hebben verschillende expertises. Deze zullen nader worden toegelicht.

Advocaat familierecht

Familierechtprocedures zijn een vak apart, daarom is het van belang dat een advocaat hierin is gespecialiseerd. Zo wordt u tijdens de gehele procedure bijgestaan door uw advocaat. Onze advocaten familierecht doen wat nodig is om alles uit uw zaak te halen.

Het belang van een advocaat familierecht ligt vooral in het feit dat het belangrijk is dat een specialist de zaak beoordeelt. Onze advocaten weten wat de procedures inhouden en hoe de betrokken instanties te werk gaan. Dit geeft zekerheid in het proces. Daarnaast kunnen wij u meer vertellen over uw mogelijkheden en u helpen deze in te zetten.

Echtscheidingsadvocaat

Een echtscheiding is een tijd van veel emoties en is over het algemeen geen makkelijke weg. Om bij de rechtbank een echtscheiding aan te kunnen vragen is een echtscheidingsadvocaat verplicht. De echtscheidingsadvocaat kan u helpen om samen de echtscheiding te regelen. Wanneer dat niet gaat kunt u ieder een eigen echtscheidingsadvocaat in de arm nemen. Deze advocaten zullen dan proberen samen tot overeenstemming te komen. De advocaten van Bijl & Kroon treden ook op als echtscheidingsadvocaat.

Advocaat alimentatie

Er zijn twee vormen van alimentatie, kinderalimentatie en partneralimentatie. De kinderalimentatie wordt altijd als eerste vastgesteld bij een echtscheiding. Een advocaat alimentatie kan u helpen bij het berekenen van de alimentatie die u moet betalen of moet ontvangen, voor uzelf of voor de kinderen. De advocaten van Bijl & Kroon Advocaten hebben voldoende ervaring met alimentatiezaken en adviseren u hier over.

Mediation

Een advocaat mediator bemiddelt bij een echtscheiding tussen de twee partijen. Wanneer de partijen gezamenlijk tot een oplossing willen komen kan er door middel van mediation een tussenweg worden gevonden waar beide partijen achter staan. Een advocaat mediator is gespecialiseerd in de juridische aspecten van een echtscheiding en gaat daarnaast op een correcte wijze met beide partijen in gesprek om alles goed te regelen.

Onze werkwijze

Onze advocaten hebben jarenlange ervaring in het familierecht. Ze werken vanuit hun specialisme en blijven zich ontwikkelen binnen het vakgebied. Dit doen ze door cursussen te volgen en vakliteratuur bij te houden. Actuele ontwikkelingen worden nauwlettend in de gaten gehouden. Ook is het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt, dit wordt bereikt door de doeltreffende aanpak en door de gesprekken die met u worden gevoerd. U wordt altijd op de hoogte gehouden van alle stappen die worden gezet.

Tijdelijk gratis kennismakingsgesprek

Ervaring met veel familierechtzaken: echtscheiding, alimentatie, omgang, gezag, ondertoezichtstelling (OTS), mediation, familierecht

Advocaat familierecht - Tijdelijk gratis kennismakingsgesprek
Afspraak maken
of bel 06-11091928